1.BÖLÜM(part1)
Ela her zamanki gibi okuldan çıkar çıkmaz doğru eve gelmişti.O dasına çıkıp üzerini değiştirdi.Birşeyler yemek için mutfağa girdiğinde annesinin yaptığı böreği saklama kabına itinayla dizerken gördü.Börekler o kadar güzeldiki ela bir tane almak istedi fakat annesi hemen yavaşça eline vurdu
-Anne ya 1 tane alsam olmazmı
-Olmas onlar teyzene hem şimdi onun evi kalabalıktır git üstünü giyin sende geliyorsun
-hayır olmas 3 hafta var büyük sınava
-Aman 1günden bişi olmas hem çalıştın çalışacağın kadar ela anlamıştır annesi ikna olmayacak olmas gelemem
-nedenmiş o?
-Eylül ders çalışmaya gelecek
-Hıhı ben bu numaralara tokum kızım daha demin eylül yüzmeye gidicekmiş demedinmi
-Eee ölemi dedim
-Evet bağrarak çık ve üstünü giyin!!!!!
-Tmm tmmm sakin ol gidiyorum ela giyinirken ya ben bugün atom un içindeki fizibiyolotik yerinin jeopolotik yerine çalışacaktım aşağıdan annesi sesleni yordur hadi ela 1 saat oldu ela hemen geleceğini söyleyip ders kitaplarını alır ve yola koyulurlar
TEYZESİNİN EVİ
Ela kapıyı çalar ve karşısınına ananesi çıkar
-Ela sen dışarı çıkarmıydın ela acelesi olduğunu söler yanağında öper ve koridordan koşturarak geçerken teyzesine geçer unutursun der ve bahçeye çıkar masya kitaplarını yayar.O oturduktan 15 dk sonra kapı çalar annesi elaya seslenir kapıya bak üf tmm ve kapıyı açar vee kapıcının oğlu şemsettindir.
-oo ela abla yerim seni çok tatlısın
-Sus be aptal
-Sen boşver bişi istiyomu annenler annesi içeriden maydonoz diye bağırır