| -_*AsHLeY GReeNe*_- | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
McCartney Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 06/01/10 Yaş : 30 Nerden : farketmiyor nerdn olduğum
| Konu: -_*AsHLeY GReeNe*_- Çarş. Ocak 06, 2010 8:20 pm | |
|
- Ashley Greene Gerçek İsmi : Ashley Michele Greene
- Ashley Greene Doğum Tarihi : Şubat 21, 1987
- Ashley Greene Doğum Yeri : Jacksonville, Florida
- Ashley Greene Eğitimi : Wolfson High School,Jacksonville, Florida2004
- Ashley Greene Mesleği : Oyuncu
- Ashley Greene Göz Rengi : Yeşil
- Ashley Greene Saç Rengi : Koyu Kahve
- Ashley Greene Boyu : 165 cm
- Amerikan film oyuncusu ve modeldir. Ashley Greene , en iyi olarak
2008'de gösterime giren Twilight filmindeki Alice Cullen rolü ile tanınmıştır. Ashley Jacksonville'de doğdu. Jacksonville ve Middleburg'da büyüyen Ashley 10. sınıfta iken Wolfson Lisesi'ne geçti. 17 yaşında iken oyunculuk hayatına atılmak için Los Angeles'a taşındı. Ashley'nin Joe adında kendisinden büyük bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Joe hala Jacksonville'de ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Ashley , ayrıca filmin baş rol oyuncularından , film çekilmeden önce de tanıdığı Kellan Lutz ve Jackson Rathbone ile yakın arkadaştır. Ashley model olmak istiyordu fakat bir model olmak için yeteri kadar uzun olmadığı ve podyumlarda yer almak yerine televizyon ve reklamlarda oynaması önerildi. Televizyon ve oyunculuk dersleri aldıktan sonra , oyunculuğa aşık olan Ashley bunu modellikten daha çok sevdiğinin farkına vardı. Ashley , konuk olarak Crossing Jordan , Punk'd gibi bir çok televizyon programında boy gösterdi. Ashley'nin ani yükselişi 2008 yılında , Stephenie Meyer'in aynı ismi taşıyan romanından esinlenilerek gösterime giren Twilight filminde oynamasıyla başladı
Kariyeri Ashley model olmak istiyordu fakat bir model olmak için yeteri kadar uzun olmadığı ve podyumlarda yer almak yerine televizyon ve reklamlarda oynaması önerildi. Televizyon ve oyunculuk dersleri aldıktan sonra oyunculuğa aşık olan Ashley bunu modellikten daha çok sevdiğinin farkına vardı. Ashley konuk olarak Crossing Jordan Punk'd gibi bir çok televizyon programında boy gösterdi. Ashley'nin ani yükselişi 2008 yılında Stephenie Meyer'in aynı ismi taşıyan romanından esinlenilerek gösterime giren Twilight filminde oynamasıyla başladı. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 25/11/09 Yaş : 30 Nerden : Canımın isteği yerden...
| Konu: Geri: -_*AsHLeY GReeNe*_- Çarş. Ocak 06, 2010 8:21 pm | |
| Benimde sevdiğim bir ünlü paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 06/01/10 Yaş : 30 Nerden : farketmiyor nerdn olduğum
| Konu: Geri: -_*AsHLeY GReeNe*_- Salı Ocak 12, 2010 5:09 pm | |
| | |
|
| |
***Danna*** Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 29 Kayıt tarihi : 05/01/10 Yaş : 28 Nerden : İstediqm yeRden xP
| Konu: Geri: -_*AsHLeY GReeNe*_- Perş. Ocak 14, 2010 3:47 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: -_*AsHLeY GReeNe*_- Perş. Ocak 14, 2010 3:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: -_*AsHLeY GReeNe*_- Perş. Ocak 14, 2010 10:14 pm | |
| paylaşımlar için teşekkürler..
kızlar münkünse alıntı çalışma eklemeyin lütfen | |
|
| |
| Konu: Geri: -_*AsHLeY GReeNe*_- Cuma Ocak 15, 2010 2:35 pm | |
| - _McCarty_ demiş ki:
- paylaşımlar için teşekkürler..
kızlar münkünse alıntı çalışma eklemeyin lütfen Tmam eklediğim resimler alıntı olarak geçmiyor sanırım çünkü kendim upload edip buraya koydum.. | |
|
| |
_ela_94 Co Adminler
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 25/11/09 Yaş : 28 Nerden : michael jackson♥
| Konu: Geri: -_*AsHLeY GReeNe*_- Cuma Ocak 15, 2010 3:00 pm | |
| Romantik komedide ashley ven ben diye senaryo açtım bakabilirsiniz | |
|
| |
| Konu: Geri: -_*AsHLeY GReeNe*_- Cuma Ocak 15, 2010 6:55 pm | |
| - ***Danna*** demiş ki:
- _McCarty_ demiş ki:
kızlar münkünse alıntı çalışma eklemeyin lütfen Tmam eklediğim resimler alıntı olarak geçmiyor sanırım çünkü kendim upload edip buraya koydum.. YOK CNM SENİNKİLER ALINTI DEĞİL. ALINTI BAŞKASININ YAPTIĞI İMZA VE AVATAR GİF GİBİ ŞEYLERİ KOYMAK KENDİNİZ YAPABİLİRSENİZ KOYUN.. | |
|
| |
| Konu: Geri: -_*AsHLeY GReeNe*_- Paz Ocak 17, 2010 2:13 pm | |
| - McCartney demiş ki:
- ***Danna*** demiş ki:
- _McCarty_ demiş ki:
kızlar münkünse alıntı çalışma eklemeyin lütfen Tmam eklediğim resimler alıntı olarak geçmiyor sanırım çünkü kendim upload edip buraya koydum.. YOK CNM SENİNKİLER ALINTI DEĞİL. ALINTI BAŞKASININ YAPTIĞI İMZA VE AVATAR GİF GİBİ ŞEYLERİ KOYMAK KENDİNİZ YAPABİLİRSENİZ KOYUN.. Tmm cnm söylediğin saoL | |
|
| |
| -_*AsHLeY GReeNe*_- | |
|